Over MG Verzuimadvies

De eerste jaren van mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan op de HR-afdeling van onder andere Euro Shoe Nederland, Cargo Service Center en Kelly Services. Daar was verzuimbegeleiding altijd al onderdeel van mijn werk. Een onderdeel dat er voor mij meteen uitsprong. Op het moment dat ik mezelf binnen de brede HR-wereld wilde specialiseren was de keuze dan ook snel gemaakt. Casemanagement.

Perfecte combinatie

Casemanagement is voor mij de perfecte combinatie van zakelijk en menselijk werk. Het proces rondom verzuim is heel zakelijk. Zowel een werkgever als werknemer hebben veel rechten en plichten. Daarnaast er is een berg aan wetgeving. Ik vind het belangrijk om het menselijke aspect daarbij niet uit het oog te verliezen. Ervoor te zorgen dat alle partijen zich gehoord en onderdeel van het proces voelen. Dat is een dagelijkse uitdaging waar ik veel energie van krijg.

Energie

Die energie kreeg ik jaren bij Blokker Holding, waar ik werkzaam was als Casemanager en tevens aansturing gaf aan het verzuimteam. Daarna maakte ik in 2018 de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Een mooie nieuwe uitdaging waarbij ik veel verschillende organisaties kan helpen met alles rondom verzuim.

Crov®

De in de praktijk opgedane kennis over verzuim heb ik verder uitgebreid met de opleiding Casemanager Regie op Verzuim (Crov®) van CS opleidingen. Door de combinatie van deze opleiding en mijn werkervaring ben ik geregistreerd in het beroepsregister van RNVC.